Openingsperiodes 2024

Het hotel is open tijdens de maanden mei, juni, juli en augustus.

Voor het jaar 2024 zijn de openingsperiodes

⇒  van 01.05 tot 02.06

⇒  van 07.07 tot 31.08

Hoe rechtstreeks bij het hotel boeken? 

  • online (rode knop hieronder)
  • telefonisch (in uw eigen taal: Ne - Fr - De - En)
    Tel. +32 478 25 24 21
  • per email / de.gouden.haan@gmail.com

Ontbijt

Ontbijt

Vlak naast het hotel vindt u Maison Jeannine, waar u vanaf 9u van een superontbijt kan genieten, binnen of op het gezellig en knus buitenterras.

Een andere ontbijtaanrader is onze externe partner Ontbijthuis Beaufort (Koninklijk Plein 6 - op kleine wandelafstand van het hotel). Dat kan elke dag (behalve op maandag) van 8u tot 12u, en u kan kiezen tussen de diverse ontbijtformules. Indien gewenst kan u uw ontbijt online reserveren (https://www.beaufort.be/reservatie).

Daarnaast zijn er in de onmiddellijke omgeving van het hotel nog meerdere andere ontbijtgelegenheden. Wij stellen u bij aankomst een actuele en permanent bijgewerkte keuzelijst ter beschikking. We zijn natuurlijk ook ter beschikking om u bijkomende informatie of tips te verschaffen, of om u hulp te bieden.

 

Meer praktische info

Inchecken. Op de dag van aankomst is de kamer beschikbaar vanaf 15 uur (of vroeger indien de kamer beschikbaar is). U kan inchecken tot 20 uur. Een latere check-in is mogelijk na afspraak met de hoteluitbaatster.

Uitchecken. Op de dag van vertrek blijft de kamer beschikbaar tot 11 uur.

Parkeren. Per kamer is er een gratis parkeerplaats voorzien op onze privé parking, die afgescheiden is van de openbare weg. De parkeerplaats moet niet gereserveerd worden.

Annuleren. Er zijn geen kosten indien geannuleerd wordt minstens 2 weken voor de aankomstdatum. Later annuleren: zie de pagina "Boekingsvoorwaarden".

Rookverbod. De Belgische wetgeving voorziet een volledig rookverbod in alle hotels. Roken is alleen mogelijk buiten het hotel (bijvoorbeeld in de voortuin).